Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç, Aziz Yıldırım'a Cevap Verdi - Son Dakika Spor : Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum.

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç, Aziz Yıldırım'a Cevap Verdi - Son Dakika Spor : Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum.. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu.

Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ali koç, 16 bin 92 oy alarak yeni başkan olurken, aziz yıldırım 4 bin 644 oyda kaldı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a mektup! İşte o mektubun içeriği...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a mektup! İşte o mektubun içeriği... from www.aydinpost.com
Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, ali koç'un mali konular hakkında yaptığı konuşmalar üzerinde bir açıklama yayınladı. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım, ali koç'a serzenişte bulunarak 1 arkadaşlarının elini sıkmadığını ifade etti. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem.

Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi.

Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, ali koç'un mali konular hakkında yaptığı konuşmalar üzerinde bir açıklama yayınladı. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım, ali koç'a serzenişte bulunarak 1 arkadaşlarının elini sıkmadığını ifade etti. Seçim sonrası konuşan yeni başkan ali koç, kendimizden çok emindik. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Biz bu başarıyı milyonlarla aldık. dedi. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, ali koç'un mali konular hakkında yaptığı konuşmalar üzerinde bir açıklama yayınladı. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım ...
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım ... from img.fanatik.com.tr
Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Aziz yıldırım, ali koç'u fenerbahçe camiasını bölmekle suçladı. Ülker stadı'nda yapılan seçimli olağan genel kuruluda mevcut başkan aziz yıldırım'ı geçerek başkanlığa seçilen ali koç, ilk konuşmasını yaptı. Ali koç, 16 bin 92 oy alarak yeni başkan olurken, aziz yıldırım 4 bin 644 oyda kaldı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde

Koç, yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı.

Biz bu başarıyı milyonlarla aldık. dedi. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Aziz yıldırım, ali koç'u fenerbahçe camiasını bölmekle suçladı. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Seçim sonrası konuşan yeni başkan ali koç, kendimizden çok emindik. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ülker stadı'nda yapılan seçimli olağan genel kuruluda mevcut başkan aziz yıldırım'ı geçerek başkanlığa seçilen ali koç, ilk konuşmasını yaptı.

Ali Koç: Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım ...
Ali Koç: Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım ... from cdn.yeniakit.com.tr
Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, ali koç'un mali konular hakkında yaptığı konuşmalar üzerinde bir açıklama yayınladı. Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu. Koç, yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı. Ali koç, 16 bin 92 oy alarak yeni başkan olurken, aziz yıldırım 4 bin 644 oyda kaldı.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak;

Dün gerçekleşen kongrede ilk sandık sonuçlarının ardından stadı terk eden aziz yıldırım, ali koç'un veda konuşması yapmadan gitme. teklifine gerek yok, zaten beni de istemiyorlar. yanıtını vermiş. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Koç, yıldırım'a 11 bin 448 oy farkı attı. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Seçim sonrası konuşan yeni başkan ali koç, kendimizden çok emindik. Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım 'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım, ali koç'a serzenişte bulunarak 1 arkadaşlarının elini sıkmadığını ifade etti. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı.

Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü ali koç. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook